Menu
Gildia Pióra na Patronite

smierDŹ

Pochowajcie z uśmiechem na twarzy,
w rytmie .... (kiedyś zdradzę).........
To dusze mą ucieszy,
zapamiętajcie nie życie,
wyznacza drogę po śmierci.
Nas czeka wędrówka.
Dokąd? tylko ON wie.....

10 187 wyświetleń
79 tekstów
2 obserwujących
  • 12 November 2011, 11:44

    A i tak się zawsze jakiś lolek znajdzie, nie?

  • Myffa90

    7 August 2011, 20:39

    Nie rozumiem dlaczego tytuł musi śmierdzieć, czekam na odpowiedź.