Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bitwa

Pochłonięci w swej rzeczywistosci
Ukłuci, aż do bólu, normalnością...
Monotonne życie, pełne skruchy i obłudy
Przepełnieni codziennością,
Magii życia nie dostrzegą
Bitwa światów o tę duszę.
Dotyk śmierci przybył zacząć.
Pełnie życia przyjdzie pojąć...

36 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    16 March 2014, 16:40

    Bardzo mi się podoba - Współcześni są odizolowani od pełni życia. Narodzin , wspólnoty rodzinnej , zmagania i umierania.