Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieśmiałość poznania

pochłania każdą chmurę szeptu
dokładnością oblizując
zagryza na wilgotnej wardze

wkłada drżeniem w wieczność
chwiejność oddechów
darowanych każdej chwili
bogatszej o śmielsze bicie serca

gdy pył opadnie
spojrzenia przestaną być ślepe

https://www.youtube.com/watch?v=2K8cpVQ4WLA

26 014 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • słoneczniki

    27 January 2017, 13:45

    Jak zawsze... wysoki poziom

  • 27 January 2017, 01:19

    Poznań nieśmiało wychodzi
    zza Łodzi ;)

    Fajne, bliskie mi... bo ja od zawsze nieśmiały. :))

  • 26 January 2017, 22:10

    coś do poczytania - owa "Nieśmiałość poznania".