Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienia

1. Pocałunków pragnę…
Pieszczoty potrzebuję…
Podniecona płomieniem piekielnym płonę…
Proszę przybądź…
Proszę pieść…
Proszę pokochaj…
Proszę, policzek przytul policzkiem…
Pocałuj…
Pomóż przetrwać powódź pragnienia…
Palącego pragnienia pomóż się pozbyć
Poratuj…
Przyjdź i pozostań…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • Gold Fishy

    13 May 2010, 15:50

    Gdyby tylko był ktoś, z kim te powodzie i te płomienie przejść...