Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój Anioł

pocałunkiem witasz rano
a wieczorem tulisz czule
bajki prawisz na dobranoc
zawsze jesteś dla mnie miły

pod rękę codziennie chadzasz
w oczy słodziutko zaglądasz
w zasadzie ci nie przeszkadza
gdy za tobą nie nadążam

w oczach zawsze masz płomienie
gdy mi dajesz dobre rady
mówisz do mnie po imieniu
choć ci wcale nie wypada

jesteś moim przyjacielem
lubisz gdy cię tak nazywam
choć posiadasz imion wiele
wciąż na nowo cię odkrywam

31 409 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 22 February 2021, 17:00

    ...dlatego
    a może przede wszystkim
    ja- ukochałam mojego Aniola :)
    Dziękuję czytającym :)*

  • Es van Guard

    21 February 2021, 17:21

    Musi Cię kochać Twój anioł...
    Zresztą wszyscy musimy,
    inaczej się nie da...
    ❤️

    od batram