Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pocałunek

Pocałunek

Pocałowałaś mnie tak słodko
Jak nikt dotąd
Podeszłaś i pocałowałaś
Pewnie wiedziałem, że to zrobisz
Tak bardzo chciałaś to zrobić
Pragnęłaś tego bardzo mocno
Widziałem to wszystko w twoich oczach
A ten pocałunek…
Drgnąłem
Ten smak
Uczucie tak wspaniale wyrażone
Później było pożegnanie
Trzask zamykanych drzwi auta
Patrzyłem długo
Deszcz lał strumieniami a niebo rozjaśniało się błyskawicami
Na koniec dotknąłem opuszkami palców to miejsce na ustach

Władysław Andrzej Bobrzycki

30 854 wyświetlenia
275 tekstów
14 obserwujących
  • agniecha1383

    14 June 2013, 01:40

    Niezwykle delikatny wiersz jak ten... pocałunek:) pozdrawiam:)

  • misiek45

    13 June 2013, 17:43

    Jak romantycznie Władku-pozdrawiam:)

  • awatar

    13 June 2013, 16:37

    wzrusza do łez cieknących po ustach i opuszkach