Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głupiutki Dialog

- Pocałuj…
- Nie…
- No pocałuj
- Nie
- Czemu się ze mną drażnisz?
- Bo cię kocham…
- Kochasz?
- Tak
- To pocałuj
- A jeśli nie
- To sobie pójdę
- Obrazisz się
- Tak obrażę się
- Na mnie?
- Na ciebie
- Tak po prostu?
- Tak po prostu
- A daj rękę
- Daję
- A ja całuję
- Czemu?
- Bo kocham…

10 385 wyświetleń
44 teksty
4 obserwujących
  • Mark1618

    13 July 2010, 18:53

    Dzięki za małą podpowiedź. Już poprawiłem tytuł