Menu
Gildia Pióra na Patronite

pobawmy się w sklep

pobawmy się w sklep
dzień dobry
chcę kupić Twoje słowa
by były bardziej cenne bardziej moje

za darmo co najwyżej suchy chleb
i kilka pustych butelek i wolność i prawda
za darmo nie ma wartości

a ja chcę Twoje będę zawsze i na pewno
ubrane w ładne opakowania
leżące na półce z promocją tylko dla mnie
i napisem najlepiej spożyć przed
końcem którego nie będzie

należy się tyle i tyle
dziękuję wezmę paragon
dobrze mieć to na piśmie
już świadkami nie są tylko moje usta Twoje usta i wiatr

dziękujemy za zakupy zapraszamy ponownie
do widzenia

do widzenia a gdyby jednak coś

przykro mi po odejściu od kasy zwrotów nie przyjmujemy

7488 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!