Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po tylu latach
Z oczu cieknie
Z ust kapie ślina
Nie chce wcale, aby ktoś mnie widział
Jak nisko upadłam
W rozpaczy
Z tęsknoty za Tobą
Nienawidzę tych dni
Pustych chwil
Poniewierają mną wspomnienia

11 897 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!