Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie po P.kocie

Po to był
Żeby szydził żeby drwił
By zarazić opluwaniem
By bezkarność uświadomić
Kiedy deptał nawet groził
W jego ustach była wasza wola
I wystukał na bębenku
Ostry prosty chamski rytm
Nienawidzić deptać
Nic nie myśleć nie mieć serca
I drzeć ryj

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących