Menu
Gildia Pióra na Patronite

po tej miłości
został tylko cierń
o który kaleczą się nasze dłonie
puste oczy
i wyschnięte łono

15 090 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    4 June 2018, 22:10

    Ciekawy, krótki ale obrazowy, dosadny