Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanikanie

Po śladach
Twoich oddechów
kroczę nieśmiało
na pustyni ulic
pośród gwaru
śmiechów naszych
nienarodzonych dzieci

Przędę w pośpiechu
wrzeciono życia
małych dłoni
i stóp

Być może zdążę
nim Natura wyda wyrok ....

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących