Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiem

Po rezultacie wyczynów wiem że coś znaczę
Czasem z wysokich klifów na płytką wodę skaczesz
Słuchając serca rytmu wierzę że kiedyś będę
Na jednym ze szczytów.Trzy metry nad niebem

8545 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!