Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na imię miała fantazja

Po przebudzeniu
Tylko jeden widok
Jest w stanie nacieszyć moje oczy
Gotów sprawić prezent duszy
Sercu
Też z pewnością
Nie zaszkodzi
Poczuć
Doświadczyć
Samego najlepszego
Zmysły
Wypełnione były szaleństwem
Zwariowałem
Z posiadanego
Ogromnego szczęścia
Ciebie

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!