Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biegnę do Ciebie

Po płatkach bosa biegnę do Ciebie
Ukoisz serce moje w potrzebie ?
Chwyć mnie nie puszczaj moja miłości
Nie pozwól smutkom już u mnie gościć.

Tak rozkochana i rozczochrana
Pełna uśmiechu zawsze od rana
Nie jestem tylko powietrzem Twoim
Bo koisz serce me, sercem swoim.

Wiatrem niesione tamte dni
Rozmyte w mojej głowie sny
Nie chcę powracać do niespełnienia
Mówię im wszystkim do widzenia...

Bądź mym natchniem i serca biciem
Nie pozwól więcej płakać mi skrycie
Podaj mi dłonie przytul, ucałuj
Niech miłość kwitnie jej mi nie żałuj…

Thebestkasiaa 13.07.2016

5651 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    14 July 2016, 22:59

    Dziękuję
    RozaR
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • RozaR

    14 July 2016, 09:48

    Bajka różowa w sukience na białym kucyku
    Za to urocza .

  • Thebestkasiaa

    14 July 2016, 00:34

    Dziękuję :)
    Krisso
    M44G
    yestem
    Cris
    Pozdrawiam Was :):) :) :)

  • Cris

    13 July 2016, 18:00

    Lekko czyta się- śliczny wiersz.
    ''Niech miłość kwitnie jej...nie żałuj…''

    Pozdrawiam na miły wieczór Kasiu :))

  • 13 July 2016, 17:48

    Kasia rozbiegana... :)
    Fajne!
    Pozdrawiam. :))

  • M44G

    13 July 2016, 15:36

  • Krisso

    13 July 2016, 15:01

    Niech miłość kwitnie Kasieńko :)))) Pięknie się czyta takie wiersze :)))
    Miłego dnia :))))