Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Po 'My'śli słowa..."

Po 'My'śli słowa...
Miłość niosące
Wiosna i lato
Jesień i zima
Cztery pory
Tęsknotę duszy
Łzę wzruszenia
Dedykuję Tobie
Moje Słońce
Ciszo serca
Czekając

...
28.09.2021
20:40

281 855 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!