Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bańka

Po mych policzkach wciąż płyną łzy,
a w sercu smutek wielki gości,
Tak bardzo źle jest mi dziś,
nie odnajduję się w tej samotności...
Z głębi krzyczę do Ciebie,
Ty nie słyszysz już mnie,
choć ja wciąż o Tobie sny szczęśliwe
nadal śnię...
Boleśnie zawiodłam się na Tobie,
choć ufałam Ci jak sobie
- zmarnowałeś to...
Smutek spływa dziś gorzką łzą.
Po mych policzkach wciąż płyną łzy,
po raz kolejny nie wybaczę Ci.
Milion szans zmarnowanych,
cudownych planów podeptanych
i łez ukradkiem wylanych...
Tak bardzo chroniłam naszą miłość,
lecz Ty jednym swym ruchem obróciłeś ją w nicość...
Po mych policzkach wciąż płyną łzy,
Bo strasznie trudno rozstać się z Tobą mi,
lecz wyboru mi nie zostawiłeś
wszystkie nasze marzenia w jednej chwili zniweczyłeś...
Więc proszę - odejdź,
jeszcze dziś,
póki zapomnieć mogę
Nie chcę w tej rozpaczy dłużej tkwić...

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!