Menu
Gildia Pióra na Patronite

kruszę się...

po imprezie
tyle łez
cząstka iskrzy
tak jak sukienka

chcę papierosa
zabierz mnie
w deszczowe chmury
ach te Twoje oczy

cicho sza
- łączy się
dotyk ,rumieniec, blask
oplatam bluszcz

9524 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących