Menu
Gildia Pióra na Patronite

Patrząc z zewnątrz

po gwiazdach chodzi noc
siedzimy na dachu
mówisz sennie
iphone skomli

w resztkach chmur
zbieramy nasze koty
lato mruczy

w każdym skrzypnięciu wiatru
enter
teraz włączył się komputer
potem moje serce

na dobranoc
słuchamy deszczu
kropla po kropli
prawie zasnęłaś

27 459 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących