Menu
Gildia Pióra na Patronite

okno

po drugiej stronie
wiatr kołysze brzegiem
kicha kolejny lipiec
czasem drapie w gardle

istniejemy przy kawie
poza sezonem ogórkowym

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!