Menu
Gildia Pióra na Patronite

....

Po drugiej stronie uśmiechu
serce z bólu krzyczy
Po drugiej stronie uśmiechu
myśli jakby na smyczy
Po drugiej stronie uśmiechu
na baczność stoją łzy
Po drugiej stronie uśmiechu
ktoś inny, nie ty

56 929 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!