Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Tylko błękit

Po drugiej stronie
Nie ma nic
Jest tu i teraz
A my wraz z nim
Więc nie udawaj że gdzieś i coś
Tutaj jest teraz
Czyli prawda
A to jest to

Czekasz
Aż zapuka do drzwi
I nic
Więc
Z lekka pomału
Tak krok za krokiem
Poproście kogoś by był tuż obok
Wychodźcie razem
Wprost na neony
Rzucajcie siebie
W świata ramiona
I co
I nic
Tylko błękit

76 488 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • kukaczka

    6 January 2022, 06:32

    ..i prosić nie trzeba,
    samemu można oglądać
    ten tylko błękit,
    to jakie to duże NIC..

    od Eneida, RozaR, Naja