Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po drugiej stronie muru
Czyta list ubrany w słodki zapach
I słodkie kłamstwa
Uwielbiasz tę słodycz, kochanie
Wiesz, że czekam
(Ale nudno czekać samemu)
Milion niewypowiedzianych pytań

Mamo, mam chłopaka
Nie z tego świata
Ubieram go w nadzieję
Rozbierając się przed innym
Kiedy posadził mnie na stół
Rozlał się tusz gorzkiej prawdy na kartkę

Chce
Nie mogę inaczej
Ubieram go w nadzieję

21 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!