Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Deszcz i kochanie '

Po deszczu świat jest piękniejszy
bywa tęcza,która daje nadzieję
i my stojący w letnich kroplach
specjalnie by zmoknąć,by całować
sie 'na mokro' śmiać się ,przytulać

Często mówiłeś do mnie'moja przytulanko'
a ja w deszczu mogłam się wyplakać
bo nie zauwzyleś zmieszanych kropli
deszczu i moich łez...kochaliśmy się
tak mokrzy u Ciebie i ,tak wyglądal raj
tak wyglądalo piękno kochania się z Tobą

52 965 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!