Menu
Gildia Pióra na Patronite

Usprawiedliwienie

Po co się tak starasz?
Za chęcią podążasz,
którą ciało zwodzi...
takie słabe.

Ani chce, ani nie chce.
Brązowe oczy...
na ich dnie rozkosz poukładana.

Związana? Rozwiązana?
Za czerwone włosy szarpie...
nieuchronnie upada,
zasada od lat trzymana.

Otwarta? Słaba...
Ku niemu upadła.
Ciało takie namiętnością przeniknione.
Nieszczere.

Łzy...
Orgazmu- rozpaczy?
Wyrzuty.
Jedna noc.

13 402 wyświetlenia
107 tekstów
59 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!