Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po co piszesz te wszystkie
pachnące listy
które i tak nikogo nie obchodzą
Nikogo nie wzruszają
i w nikim nie budzą zachwytu
Tylko w Twoim sercu uczucia mącą
i w myślach boleśnie brodzą
budząc masę trosk
A Ty nie śpisz, zamartwiasz się do świtu
Po co Ci te wszystkie
serca uniesienia
wielkie słowa i marzenia
natrafiające wciąż na mur
Czy mało Ci cierpienia
czy tak mocno pokochałaś ból

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!