Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po co Ci to?

Po co Ci to?
Wyrzuć te kagańce i smycze,
niewolę co przydusza
ze świadomości wyjmij i schowaj na inne czasy.
Nie bój się styczności
NAS
Nie ograniczaj wolności.
Biegaj po łące
boso
kąp się w porannej rosie
śmiało...
śmiało...
Zachłyśnij się pięknem świata
Oddychaj,kochaj i tańcz.

78 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • Maciek Zz

    21 May 2020, 19:11

    chciałbym zobaczyć... tę kąpiel ;)