Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga w górę

Po ciężkiej zimie stulecia
wesoła,
słoneczna,
radosna,
w właśnie, właśnie -
wiosna.

Jan Szczawiej

238 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!