Menu
Gildia Pióra na Patronite

siga em frente

po boleśnie nieprzespanej nocy
przychodzą poranki
kiedy omijam spojrzeniem lustro
niechcąc udowadniać samotnosci
że zestarzała się razem ze mną

odwróciłam się do niej plecami
ciemność miękko ułożyła się za oknem

jeszcze jednym wspomnieniem

czułam się nieswojo w wierszach
w których nie było twojego oddechu

wpadałam w otchłań
rozpryskujac się

potem anioł do mnie podszedł

- nie marnuj czasu - powiedział
nawet aniołowie mówią kiedyś do widzenia

czekając na zmianę pory roku

http://youtu.be/Va-XSjvHs_U

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    1 December 2020, 19:31

    Dziękuję bardzo za tak miłe przyjęcie moich wersów.
    Pozdrawiam cieplutko🙂

  • Infinite Gentleman Night

    1 December 2020, 18:31

    Wiele pięknych słów ,złożonych w niespotykaną całość ...
    Spokojnego wieczoru życzę :)