Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmiana wiatru...

Po błękitnym niebie płyną obłoki
uśmiecham się smutno
mój mały zamek z piasku
raz za razem obmywają go fale
widzę...niewidoczny gniew nieba
ptaki przestały śpiewać
świerszcze uciszyły swoje codzienne trele
pocałunek wiatru na mych ustach
myśl powietrza staje się elektryczna
witaj w najwspanialszym spektaklu natury
z owalu porannego księżyca
z krzywym uśmiechem
czuję się bezpieczna...choć jestem na zewnątrz
zmiana kierunku wiatru
burza niedługo nadejdzie.

http://www.youtube.com/watch?v=Cesm_Eqph1E

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    11 May 2014, 09:19

    hhmm woww to miło :)

  • awatar

    10 May 2014, 09:34

    dobry obrazek