Menu
Gildia Pióra na Patronite

Matko Boska Pocieszenia...

po bitwach wielu
tych mniej
i bardziej
prywatnych
wygraliśmy wojnę
odzyskując świat
Tobie Matko Pocieszenia
coś karciła nas
za zwątpienie...
już teraz w oczekiwaniu
na Skarb
Dziękujemy...

21 817 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
  • Tygrys

    1 May 2014, 18:35

    ;-)

  • Tygrys

    1 May 2014, 18:32

    Jakże piękną masz pamięć,dawno mnie nie było;-)