Menu
Gildia Pióra na Patronite

feniks

Płonę

Otoczony popiołem niczym feniks
Stroję się w pióra
Błyszczę
Podnosząc nieśmiało głowę
Szepcząc mimiką ust
Kocham Cię..

Zamykam oczy.

Ogień wdziera się do krwi
Dym wypełnia płuca
Dławię się
Ostatkiem sił rzucam spojrzenie
Walcząc do końca z sumieniem
Umieram na Twych dłoniach

By w zakamarku Twojej głowy
Urodzić się na nowo.

Sign-„ChouChou”

13.11.2011

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    13 November 2011, 19:06

    nic sie nie stało. pozdrawiam

  • Archangel_Marco

    13 November 2011, 18:47

    Wybacz więc. Ostatnio widzę ją w nadmiernych ilościach...

  • zugimihau

    13 November 2011, 18:45

    tak to ta klawiatura;) wszystko po trochu oprocz nienawisci:)

  • Archangel_Marco

    13 November 2011, 18:37

    "Błyszczę" pisze się przez "ę".
    Taki drobny błąd niedziałającej klawiatury zapewne.
    Podoba mi się. Dosyć ciekawie przedstawione odrodzenie... Swego rodzaju odrodzenie. Odrodzenie wspomnieć o jakiejś osobie? Odrodzenie Miłości? A może i nienawiści..?