Menu
Gildia Pióra na Patronite

płatki jabłoni opadają
wysychają
nadzieja z nich uchodzi
zapachy w powietrzu słabną…
zamieniają się w skrzydła motyli
cienkim pergaminem się stają
tracą zapisane zaklęć kolory
w palcach na pył można je ścierać

doskonale wiesz jak, prawda?

25.04.2019, czwartek, 15.15

33 778 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących