Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Oni "

Płaszczem ochronnym otuleni
W siebie wpatrzeni - bez strachu
Razem trwają
Blask spadających gwiazd
Nadzieję daje im na sen...a więc...
Niech śpią spokojnie...
Zapominając o wojnie
Z nadzieją i wiarą idą przez życie
Marzą...by kroczyć razem w nowy dzień
Choć myśli mają w sobie cierń...
Cierń Przeszłości rozliczonej z wad
Czy myślą jak będzie o świcie...
Jak będzie wyglądał ich świat?
Nim słońce wstanie,
Kto pierwszy zrobi krok
Nim skończy się mrok?
...
17.06.2021
23:17

281 671 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!