Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl in vitro

Plastry na tytoń
Plastry na ciąże
Plastry z morfiną
Za nie długo będą plastry
Na dwadzieścia lat
Zgodnego pożycia w związku
Wyobraż sobie dir Flo
Ksiądz miast obrączek
Podaje Wam plastry
A tam wszystko
Katolicki uniwersytet
Pięcioro zdrowych dzieci
Katolicka Spółdzielnia
Mieszkaniowa
I domek z widokiem
Na kopułę Lichenia
Pielgrzymki cudne
Po sanktuariach
Spotkania Akcji Katolickiej
Co wieczór i rano seks
Knotz za życia błogosławionym
Umierasz spełniona
I w ekstazie
Swe liczne dzieła
Und MAJĄTEK
Zapisujesz Kurii Biskupiej
I nie martwisz się
Bo dzieci dostały plastry
W pierwszokomunijnej hostyji
Świetlisty ich szlak
Only płacz posła spod Wawelu
I lament ministra co biega
Bo Kościół sprzeniewierzył się
Fundamentalnym prawom Boga
Patamu szto
Być szczęśliwym katolikiem
To takie nie ludzkie
Tak kończę me rozmyślania
W temacie IN VITRO

297 715 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!