Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mogę Być... "

Plastrem miodu na Twojej duszy.
Kawałkiem szczęścia - takim do wzięcia.
Oceanem Twoich pragnień,
Spełnieniem,
Wiatrem w Twoich myślach,
Słońcem Twego ciała,
Deszczem tęsknoty,
Marzeniem,
Muzyką słów,
Twoim wierszem...
Jeśli tylko zechcesz.

Mogę Być...

Jestem

Wiarą,
Miłością,
Nadzieją,
Inspiracją,
Muzą,
Weną,
Natchnieniem,
Duszy zbawieniem.

Mogę Być Tym Wszystkim.

Jestem Tym Wszystkim.

Na wyciągnięcie myśli.

280 771 wyświetleń
2721 tekstów
35 obserwujących