Menu
Gildia Pióra na Patronite

kałamarz

plama atramentu
nie do wyprania
mam na ustach słowa
ksero
otwarty smak
czekam
znów rachunek
zgniatam
cokolwiek jeszcze zostało
we mnie
należy do Ciebie

3607 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
  • Janya

    3 February 2014, 22:09

    Ładny wiersz;)

  • LadyDi

    8 December 2013, 18:44

    :)

  • ciszaulotna

    8 December 2013, 17:53

    grana słowami, prostota.
    mała
    urzeka