Menu
Gildia Pióra na Patronite

1125

Liryka z chodnika

Liryka z chodnika

Płakałaś przez tekst który dziś napisałem
Nie takie miałem intencje przepraszam nie chciałem
Chciałem tylko przekazać że nie musisz tkwić w tym sama
Połączymy swoje siły żeby skończył się twój dramat
Zacznij działać chce ci pomóc przeszłaś w życiu już tak wiele
W razie czego będę obok jestem twoim przyjacielem
Nigdy nie zdradzę twojego zaufania
Chce Cię tylko zmotywować i popchnąć do działania
Powiedziałaś mi o wszystkim to mi dało do myślenia
Nie zostawię Cię z tym samej aż spełnisz wszystkie marzenia

7557 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących