Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płakała, widząc swoją bezsilność.
Była smutna, widząc w sobie pustkę.
Łkała, czując przenikający ją ból.

On, myślał - "Nie umiem jej pomóc.
Pomimo, że wiedzie się nam dobrze.
Kocham, to wystarczy przecież.
Nie wiem co Ci jest".

Ona, widziała coś innego...
...ciągły pośpiech,
...brak czasu,
...wyładowywanie złej energii,
...pretensje o nic.

Czasem można najbardziej pomóc...
...gdy jest się po prostu blisko.

To wystarczy.

(pomyśl, może niedaleko jest ktoś, kto potrzebuje bliskości...)

24 595 wyświetleń
214 tekstów
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!