Menu
Gildia Pióra na Patronite

Plony

Smutny ? Bo co ?
brakuje Tobie siły ?
Być jak wielu wokoło
poprawnie spolegliwym.

Przejedzonym, sumieniem
w potrzaskowej, ciemnicy.
Oddanym słusznej sprawie
...gdy krzyk,nie krzyczy.

Zlany, z jedności tłem
zniszczonej duszy,uśmiechu.
Rozdartych kiedyś szat
ostatniego,pełnego oddechu.

Smucisz ? Bo co ?
dopadły Cię ,gorzkie żale ?
Spójrz na pełne dłonie
tego, co sam wybrałeś.

28 550 wyświetleń
387 tekstów
33 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!