Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Gdybyś wiedział "

Płacząca szyba
Łzami nieba

Kolor czerni
Wypełnił dusze

Szkliste oczy
Kryształy lodu

Serce krwawiące
Brudzi śnieg

Gdybyś wiedział
Jak ratować

Jak ratować
Siebie - tlen

Swoje Życie
Nowy dzień

Czarny ptak
Kaleczy niebo

Myśl ulatuje
Serce - inwalida

Kolejny lek
Nowy dzień

Do końca
Walczyć chcę

17.02.2021
08:54

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!