Menu
Gildia Pióra na Patronite

Viva La Adicciones

Płacił diabłu fortunę, by ten
wsikiwał mu do gardła piekielną truciznę
i bździł w gębę duszącym gazem
i tak ocknął się pewnego dnia w piekle
a ostatnie co usłyszał zanim zarzucił sobie
pętlę na szyję to było diabła bezlitosne
chichotanie ...

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!