Menu
Gildia Pióra na Patronite

buzia

Pjojuny! Pjojuny!
Niebo się świeci!
Nie podchodź do okna!
Piorun lubi dzieci.

Niektóre rzeczy
Nie wiem czy wiecie
Są ładne z daleka
Jak bluzki w markecie

27 460 wyświetleń
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!