Menu
Gildia Pióra na Patronite

Curie

piszesz że dobranoc
potem wkradasz się w moje sny

wiem leczenie choroby w pierwszym okresie
jest najprawdopodobniej
sukcesem
gdzieś utkwiłam
w którym stadium zatem jest moje
zakłopotanie...

mimo to chcę
pod powiekami
rozpuszczać cię powoli
jak najsłodszą czekoladkę

znajdę kiedyś panaceum

Sylwia Pryga
W Dniu Czekolady 🍫🙂

40 623 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!