Menu
Gildia Pióra na Patronite

Silę Się.

Piszę z rana list
do swojej woli
o sile
i że mi się nie chce
a czas płynie
nie zabija ran
których nie ma
tylko pochłania
przysięgam wam
nie dajcie czasu czasowi
na cios wieczności niespełnionej
szkoda byłoby

81 770 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    28 September 2015, 08:13

    https://www.youtube.com/watch?v=rjFAJV288g0

    Nie uwierzyłbym, ale dobrze w takim razie, że tego nie napisałaś :)

    Video rjFAJV288g0
  • fyrfle

    25 September 2015, 09:05

    Piszę tobie fisz wielką i prawdziwą.

  • onejka

    25 September 2015, 09:03

    też się czasem silę, podobnie

  • xX Monte Xx

    25 September 2015, 08:39

    Posilam się Twym słowem ;)