Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaproszenie

piszę od rzeczy
do Ciebie
gdyż jestem w potrzebie
światłoczułości
wejdź odpocznij
rozprostuj
bezsensowności

7293 wyświetlenia
66 tekstów
3 obserwujących
  • kukaczka

    10 October 2021, 17:49

    ..kilka słów..
    i nie potrzeba więcej..🍁

    od Duse i Zigi7
    • Będę

      10 October 2021, 18:52

      Dzięki :)