Menu
Gildia Pióra na Patronite

Delete

Piszę o życiu jakie minęło
Bo moje szczęście w dole utknęło
I klawiatura życiowa cała
Na komputerze mi pozostała.
Cofam dodaję, strzałki przekładam
Litery szczęścia sobie układam.
Enter pasuje drogę prostuje
Tamto wycinam bo całość psuje
Każda litera tworzy wyrazy
W głowie przetwarzam różne obrazy
Tak bardzo przecież się starałam
The end delete dostałam…

Thebestkasiaa 03.08.2016

https://www.youtube.com/watch?v=mW93cX2kHdQ

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Magosiaa

    18 August 2016, 14:19

    Dobrze, że mamy ten delete czasem ;))) Brawo za wiersz Kasiu
    Pozdr.

  • Cris

    17 August 2016, 22:02

    Choć wymażesz co zapisane, w pamięci pozostanie... ;) wiersz ciekawy pomimo.
    Uśmiech ślę :))

  • Thebestkasiaa

    17 August 2016, 19:32

    Dziękuję :) Irracja :) Cykam :) Krisso :) Ijja :)
    Pozdrawiam Was serdecznie :)

  • Ijja

    17 August 2016, 19:28

    Bardzo ładny wierszyk;) Pozdrawiam

  • Krisso

    3 August 2016, 13:05

    Całe ułożone życie można skasować jednym delete ....

  • Irracja

    3 August 2016, 05:32

    ... no cóż, ten „program komputerowy" nie znosi jednego „admina"... wtedy zwykle/zawsze ”delete" następuje...

    ;-)