Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolność

Piszę już kolejny list na niebie
Między jednym a drugim oddechem powietrza
Dzisiaj widziałam Twoją twarz po drugiej stronie
Chciałeś powiedzieć ale odeszłam
***
Wolność smakuje jak świeże truskawki
I ma tak samo czerwony kolor

2783 wyświetlenia
8 tekstów
1 obserwujący
  • Nika789

    7 February 2011, 22:01

    piękny wiersz.