Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddychanie

piszę do niej
codziennie, od święta, czasem
piszę w
odpowiedzi albo wcale nie pytana
piszę do niej
w dzień i w nocy
piszę
w kolejności lub pierwsza
piszę
bo mi tęskno
piszę
zwyczajnie
płacząc słowami, gdy mi źle
i śmiejąc się, gdy jest dobrze
piszę, bo
muszę wiedzieć co u niej
piszę
bez namysłu
tak naturalnie
to niezależne ode mnie
zupełnie jak
oddychanie

*szkoda, że nie dane jest nam częściej rozmawiać K.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!