Menu
Gildia Pióra na Patronite

" ...a ja..."


Piszę do Ciebie list w wyobraźni
Kolejny raz nie znając pytań
Nie udzielając odpowiedzi
Myślę o czym myślisz
Co w Twojej głowie siedzi
Jak Twoje serce bije
Czy czekasz z tęsknotą w tle
Dziwne mam myśli - wiesz?
Wrażliwa Twa dusza mnie wzrusza
Czekam...każdego dnia na uśmiech...
Słońca, księżyca, spadającej gwiazdy
Marny mój los...czy taki jak każdy...?
Tworzę obraz ogrodu marzeń
Ogrodu Marzeń Spełnionych
Czekając kiedy zawitasz w jego strony
Mój wymarzony
...

17.03.2021
17:41

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!